Access kérdések, amik megváltoztatják a pénzhez való hozzáállásodat

De csak akkor, ha kérdezel

A „kérdésekben élni” olyan eszköz, amely minden Access kurzuson az elsők között hangzik el.  A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt.

Ez a Access eszköz abban zseni, hogy mindig kérdésben él és soha nem állítja, hogy mindenre tudja és csak ő tudja a választ. Kérdés viszont rengeteg van. Olyanok ezek, amelyek rávilágítanak más nézőpontokra, eltörlik a korlátozásokat, elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

Access kérdések

  • Mennyi energiát használsz arra, hogy folyamatosan elkerüld a könnyedséget a pénzzel, a pénz teremtésével, a pénz befogadásával és áramoltatásával?
  • Mi lenne, ha ezt a hatalmas potenciált – amit eddig az elkerülésre fordítottál – a könnyedség, az öröm és az egyszerűség aktualizálására fordítanád?
  • Mindenhol, ahol elhitted, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni és hogy a könnyedség és az örömteliség köszönőviszonyban sincs a pénzzel, a pénz teremtésével, fogadásával – tehát így nem teremthetsz pénzt – azt eltörölnéd most?
  • Mik a végtelen lehetőségeid a könnyed teremtésre?
  • Használnád hozzá az Access eszközeit csak úgy könnyedén, buliból mert megérdemled?

Azáltal, hogy tudatosítod azt, hogy az access kérdések meg tudják változtatni a helyzet energiáját, elkezded látni, hogy mindig a kérdés nyitotta meg az új ajtókat és lehetőségeket. Ha hajlandó vagy arra, hogy folyamatosan kérdésben élj, ajtót nyitsz annak, hogy az életed könnyedséggel, örömmel és ragyogással áradjon feléd. Bármikor választhatod, bármikor dönthetsz úgy, hogy megkönnyíted az életedet, és elengeded a nehézségeket.

Várlak sok szeretettel a Magnetwellness Stúdióba, ahol olyan eszközöket és technikákat kapsz tőlem, amik garantáltan könnyedséget hoznak az életedbe.

4 eszköz, hogy bekapcsold a boldogságod a neve annak a kapcsolódásnak, – ha személyesen nem lehet, akkor akár online is -, amikor is megtanítok Neked olyan Access módszereket, amik e nehéz helyzetben is a végtelen könnyedség állapotába röpítenek.

Választod? Keress meg.

Farkas Évi

Farkas Évi

Csatlakozz a „Mi lehet még ennél is jobb?” Facebook csoportunkhoz, hogy naponta tehess fel magadnak te is ilyen kérdéseket! 🙂 

Munkám és hivatásom, hogy a test és a lélek harmóniáját megteremtsem és a hozzám fordulók a segítségemmel egy jobb, minőségibb és boldogabb életet élhessenek.

Karcsúsító testkrémek infrabiciklihez

Karcsúsító testkrémek infrabiciklihez

Az Infrabiciklizés hatása felerősödik és azonnal látható eredményt hoz, ha tekerés előtt használod a stúdióban Neked előkészített karcsúsító, testkezelő krémeket és géleket. Karcsúsító, alakformáló gélek és krémek olyan kozmetikai termékek, amelyek segítenek...

A talpmasszázs „titkos” hatása

A talpmasszázs „titkos” hatása

Kétféleképpen lehet masszírozni, az egyikben felfrissülve távozik a vendég, a másikban pedig újjászületve. Mindkettő pozitív hatással bír a hangulatodra és a testi érzetedre egyaránt. Azonban ezek mélysége eltérő mértékben mutatkoznak meg. Az óriási különbség mégis...

5+1 pozitív idézet : Access Bars

5+1 pozitív idézet : Access Bars

A legjobb pozitív Assess Bars idézetek. Frappánsak és személyre szólóak, mindenki “lefordítja” a saját életére. Itt vannak a legnépszerűbb access témával foglalkozó idézetek. Lássuk miről is van szó!    Pozitív idézet : Access Bars #1 "A világ meg akar adni...

Félelemkeltés mesteri szinten – Accesses szemmel

Félelemkeltés mesteri szinten – Accesses szemmel

Elég régóta működtetik már bizonyos körök a félelemkeltést, mint a terror hatékony eszközét. Az olyan információk mint pl. koronavírus, madárinfluenza és társai (minden évben van valami új) arról szólnak, hogy elbizonytalanítsanak és bekapcsolják a negatív energiákat,...

Még több az access kérdésekről: ITT