fbpx

Akiknek már segítettem

Luca Access bars kezelést kapott. Anyukája küldte ezt az üzenetet:

Szia!
El kell mesélnem Luca mit mondott a kezelés után:
“Anya! Évi néni egy varázsló…”
“még soha nem voltam ilyen higgadt…”
…és még sok hasonlót mondott.
Nagyon tetszett, nagyon pozitív élmény volt neki.
Még lefekvésnél is többször elmondta, hogy mennyire jó volt.
Én pedig most nagyon kiegyensúlyozottnak látom.
Köszönjük 😍

10 év körüli kisfiú Access Barst kapott. Anyukája üzent:

“Köszönöm szépen kisfiam kezelését és a kedvességedet Évi sokat segítettél, hogy le tudja küzdeni a sresszt és bátor legyen. Azt mondta jól érezte magát, vidám. Hazafelé bementünk a Pennybe, elkérte a pénztárcámat, hogy ő szeretne fizetni. Önállóan megoldotta azt mondta, hogy bátornak érzi magát…😊 Mikor hazaértünk este sötét volt az udvaron, kiszállt az autóból és elkezdte mondani a bátorító kis szöveget amit tőled tanult a kezelés alatt, hogy “menjetek vissza ahonnan jöttetek” és egyedűl elindult a sötétben a bejárati ajtóhoz. Azelőtt sötétben el sem mozdult mellőlünk. Már az első kezelés sokat segített.😊”

“Kedves Évi Varázslónő!

No, azért nem bírtam ki hazáig… A visszapillantó tükörből egy kisimult arcú, pihent arc nézett vissza rám. Tíz évvel ezelőttit nem, de egy talán 5 -6 évvel ezelőtti nőt láttam. A szemem nagyobbnak tunt és szinte eltűntek a nevető ráncok ( de azért maradt hal Isten) … A kezdődő kis tokácska nem tudom hova lett. ( talán ütközetben eltűnt ) . A “ néha mérges vagyok “ homlok ráncok jóval halvanyabbak…. Szóval tarts meg a vendégek közt. Még visszatérek a hihetetlen kezeid köze.”

Nagyon látványos az arcomon a simulás,köszönöm!😘 Ismétlés lesz,képzeld amikor eljöttem érezhetően feszűlt az arcomon a bőr.,super!😀 Jó döntésem volt,hogy Téged választottalak!