Akiknek már segítettem

Noémi Széles
Noémi Széles
10:13 26 Feb 24
Egy fantasztikus Access Bars képzésen vettem részt Évi szervezésében. A nap folyamán végtelen lelkesedéssel, odafigyeléssel és türelemmel adta át részünkre tudását. 😊
A tanfolyamot követően önállóan végzek kezeléseket, a segítségére azonban bármikor számíthatok. 🙏🏻😊 Egy Csodálatos élményt tapasztalhattam meg, egy Csodálatos ember által! Köszönöm Évi!! 🥰
Annamaria Barbara Geschitz
Annamaria Barbara Geschitz
14:27 27 Nov 23
Évi kedvessége és tudása maximális, a vele töltött idő felemelő, gyógyító.Bármiről is legyen szó Access , DoTerra, ITOVI, Masszázs mindenben nagy hozzájárulás.Évinél végeztem az első Access Bars tanfolyamom,ami hatalmas változásokat hozott az életemben.Azóta is hálás vagyok neki ezért, és minden új csodáért, amit általa ismerhettem meg.Teljes szívemből ajánlom, akár Marcaliban akár Budapesten !
Mária Kiss
Mária Kiss
12:38 12 Jan 23
Ma is csodálatos Facelift kezelést kaptam, ami kisimította testem és lelkem ráncait Hálás köszönet érte. Mindenkinek jó szvvel ajánlom bármelyik kezelésedet,Legyen az Bars, vagy a mszzázsok bármelyike, mert kezeidből árad az energia, ami frissít, gyógyít és regenerál! Mégegyszer: nagyon köszönöm!
Eszter Ifi-Rádi
Eszter Ifi-Rádi
14:47 10 Jan 23
Mikor utunk találkozik, és a „véletlenek” alkalmával lelkem hangja hozzád irányít, úgy érzem, kicsit hazatalálok.. Pontosan arra a világoskék bárányfelhőmre, ahonnan olyan jól esik lábat lógatva megpihenni. Embernek lenni nem könnyű hivatás. A sok felesleges behatás, álruhás impulzus eltérít arról az útról, amin végig kell menni ebben az életöltőben. Az Access Bars számomra egy lélekemelő-harmonizáló kezelés, egy olajos lélekmasszázs. Továbbá egy irányt mutató és homlokra csapós „Aha-élményt” felismerő terápia. Tőled minden egyes alkalommal megkapom azt a bizonyos „lélek-löketet”, amire pont akkor, pont abban az időben szükségem van. Köszönettel tartozom!
Lívia Tomisa
Lívia Tomisa
11:07 07 Dec 22
Évinél a masszázs és testkezelések alkalmával a vele eltöltött idő pozitívan hat rám. Kezelései hozzá segítenek a stresszes mindennapok könnyebbé tételében, a nehéz helyzetek lekűzdésében. Minden alkalommal megtapasztalom szakmai felkészültségét.
Szvoboda Gréta
Szvoboda Gréta
10:42 01 Dec 22
Évi kedves, nyugodt kisugárzása nagyon sokat segít az ellazulásban. A kezelés alatt nagyfokú nyugodtságot éreztem. A kezelés végére teljesen kisimultan, feltöltve, energiadúsan hagytam el a stúdiót. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki kezeléseket, mert nem fog csalódni!
Andrea Zita Katona
Andrea Zita Katona
06:45 01 Dec 22
Évi szeretetteljes személyisége, szakértelme miatt járok hozzá rendszeresen talpmasszázsra. A kezelés alatti beszélgetéseink, a harmónikus környezet, mind nagyon jó hatással vannak rám. A meglévő, más módszerek kipróbálásával nem enyhülő egészségi problémám megoldódni látszik. Mindenkinek, egészségeseknek is bátran ajánlom!
Jóvér - Soós Anett
Jóvér - Soós Anett
09:56 30 Nov 22
Kellemes környezet, teljes relaxáció, profi szakértelem.
Évi nagyon kedves, lelkes masszőr, aki nagyon jó technikával masszíroz.
Csak ajánlani tudom. 🤓😊
See All Reviews
js_loader