healy frekvenciaterápia

Miért van létfontosságú szükséged jó frekvenciájú rezgésekre?

Csak annyira vagy egészséges, amennyire a sejtjeid egészségesek és amennyire azok egymással kommunikálni képesek. A sejt egészségét tehát egyetlen egyszerű paraméterrel meghatározhatjuk: a sejtmembrán elektromos feszültségével.
A sejtmembrán-feszültség modell szerint a sejt ideális feszültsége -70 mV, és így elegendő energiája van az életben maradásához és a többi sejttel való kommunikációjához. Betegség esetén ez a feszültség gyakran -50 mV értékre csökken. A -40 mV értéknél fájdalom és gyulladás kezd fellépni.
Becker és Nordenstrom szerint -15 mV érték az a küszöb, amely alatt a sejt tumorsejtté alakulhat.

Hogyan működik a Healy?

A Healy elemzi az adott felhasználóhoz szükséges frekvencia időtartamát, és folyamatosan ellenőrzi az alkalmazott frekvenciák alakulását, így megfelelő időben átkapcsol a következő frekvenciára és mindaddig alkalmazza, ameddig arra szükség van, vagy a maximális alkalmazási időtartamot el nem éri.

A Healy készülék 144 000 úgynevezett arany frekvenciát tartalmaz. Ezeket a különleges frekvenciákat a portugál orvos, Nuno Nina állította össze, aki évtizedek óta gyógyít a rezgésterápia segítségével.

Nuno Nina már több mint 15 éve több ezer beteget kezel sikeresen klinikáin bevált frekvencia-protokolljai használatával.

Hivatalos kijelentés a Healy-ről:

“A Healy egy fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok.
A Healy minden más alkalmazását az orvostudomány a saját értelmezése szerinti bizonyítékok hiánya miatt nem ismeri el.”

Ahhoz, hogy a Healy és a programcsoportok megfelelő kombinációját kiválaszthasd, szívesen összeéállítjuk számodra a Healy kiadásait.
Mindegyik Healy kiadás a Healydből és az adott alkalmazás-területhez tartozó programok csoportjából áll.

Azért, hogy mindig szem előtt legyen, amit a Healy tehet érted és csak azt vásárold meg, amire igazán szükséged van.

 TÉGY MAGAD ÉS CSALÁDOD EGÉSZSÉGEDÉRT MÉG MA ↓