Access Bars tanfolyam

Dunántúlon és Budapesten (Május 25 szombat Budapest)

Az Access Consciousness világába én Access Bars tanfolyammal érkeztem. Váratlan irracionális gyors döntés volt. Nekem az Életemet változtatta meg!

A fejünkön 32 pont található melyek gyengéd érintésével eltudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket amelyeket életünkben fontosnak tartottunk és eltároltunk.

Amikor a „bárjaidat” futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi azt, hogy minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevői hozzáférhetőek legyenek.

Olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

Hozzájárul ahhoz, hogy változást idézz elő életed minden területén:
korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni?

Jelentkezz a következő kurzusra:

Február 10. Marcali

ACCESS BARS TANFOLYAM

A nap folyamán 3 testkezelést is megtanulhatsz és az Access Consciousness alap eszközeit is átvesszük.

Az Access alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket.

A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést.
Szóbeli eszközöket, magyar nyelvű kézikönyvet és segédletet is kapsz.

Önmagadba fektetésed (nemzetközileg meghatározott, egységes ár) Első alkalommal 108.000 Ft Ismétlő ár illetve 16-17 éveseknek 54.000 Ft Gyerekeket ifjúsági bars tananyag és oklevél várja. 15 éves korig felnőtt résztvevővel ingyenes!

Ha készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életed, várlak szeretettel Marcaliban vagy Budapest 16. kerületében

féle testkezelés

"access pont" a fejen

A tanfolyam elvégzése után

Access Bars kezelővé válsz, melyről nemzetközi oklevelet kapsz és regisztrálva leszel az amerikai Access Consciousness rendszerébe. http://www.accessconsciousness.com/
15 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes fizető szülő kíséretében, aki már végzett vagy végzi a Bars tanfolyamot. Gyerekeket ifjúsági bars tananyag és oklevél várja.

Szeretnéd, hogy a gyermeked könnyebben boldoguljon az iskolában?

Jobb jegyeket szerezzen? Szeretnéd, hogy stressz nélkül feküdjön le esténként?

Napi pár perc kell csak hozzá! Legjobb, ha együtt jöttök, nagyon bulis kurzus!
A gyerekek 4-szer gyorsabban megtanulják a barok futtatását..

Most neked szeretnék segíteni

5 éve egy váratlan, szinte irracionális elhatározással csöppentem bele az Access Conscioussness világába. Nekem az egész életemet változtatta meg:

  • A nézőpontjaimat, a beidegződéseimet, berögződéseimet, a stresszkezelési képességeimet, az emberekhez való hozzáállásomat és még sorolhatnám..

Szeretek adni és kapni is kezeléseket, ezért tanítom a módszert és cserenapokat is szervezek, hogy minél több emberhez eljuttassam a tudatosságok, a „Mi más is lehetséges” életérzését. Civil pályámon egészségstúdiót működtetek a hozzám fordulók testi és lelki egészségének megőrzéséért.

Most Neked szeretnék segíteni, mint tudatosságra törekvő végtelen lénynek, hiszen ha olvasod e sorokat és megérintett a téma, Te is az vagy.  Célom Te is képes legyél kiemelkedni a tömegből, hogy gyarapítsad a tudásod és hogy egyre több emberhez juttassuk el az Access Bars üzenetét, technikáját és eszközeit.

Megtanítalak a fejen lévő 32 pont érintéssel történő kezelésére, az access más eszközeinek a használatára és a nap folyamán még 2 fajta kezelést sajátítunk el.

Már aznaptól tudod alkalmazni a technikát

Miben segít az Access Bars?

– Félelem, szorongás oldása
– Stressz csökkentés, a gondolatok lenyugtatása, személyes teljesítmény növelése
– Alvásjavítás, felfrissülés, energetizálás
– Fokozza a képességed arra, hogy lehetőségeket teremts az életedben
– Megtanít a pozitív teremtés művészetére – A GYAKORLATBAN.

Választod?

Ha igen, akkor itt egy űrlap, ami kitöltésével kapcsolatba kerülhetünk.

induló tanfolyamok

ACCESS BARS KURZUS

Úgy tudsz jelentkezni a Május 25 szombatra megszervezett tanfolyamra, hogy kitöltöd az lenti űrlapot, vagy elérhetőségeim egyikén keresel.

Kapcsolatfelvétel kurzus

Farkas Éva e.v.

+36304691191

8700, Marcali Rákczi u. 30

office@magnetbalansz.hu

^

Adószám: 68089757-1-34