access bars

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Az Access Bars kezelésnek ez a célja: Segít elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. Képessé tesz minket arra, hogy felismerjük életünk ajándékait és azokat el is tudjuk fogadni. S – mintegy mellékesen – megtanít minket a stressz mentes életre.

Az Access Bars használható

 • stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására
 • ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
 • ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
 • ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
 • hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
 • a gyerekeknél vizsgák, felelések előtt
 • várandósok esetében
 • mély relaxációhoz
 • hogy feloldj mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 • problémák feloldására
 • és sok minden másra is!

Az Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. Ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden

Minden egyes Access Bars kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Legrosszabb esetben is egy pihentető élményét nyújt.

A népszerű kérdések

A legjobb esetben az egész életed megváltozik.
Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne?
Mi lenne, ha az életed örömtelibb lenne?
Mi lehetne még ennél is jobb?

Még több access kérdést itt olvashatsz.
Az Access Bars
kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz – ha igen, akkor erre is lehetőséged van. Vagy talán nem tudod, hogy mi is a gondod? Csupán kényelmesen lazítasz, és élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is.

 

Az Access Bars kezelés ára 10.000 Ft / alkalom

Gyakran ismételt kérdések Access Bars® kezelésről

LEHET-E KISMAMÁKNAK A BAROKAT FUTTATNI?

Igen! Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.

VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.

ÁRTHAT-E A BARS?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?

Csak azoknak, akik nem hajlandók erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.

HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog „történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.

TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.

Sokan használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy „gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.

HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandók lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.

Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt készek elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függenek, aki a kezelést befogadja.