fbpx

Masszázs

Marcali

Frissítő talpmasszázs

Lábaink állandóan terhelés alatt állnak, ezért különös figyelmet érdemelnének, mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni őket. Egy kellemes, pihentető, frissítő talp masszázs után, lábai megkönnyebbülnek, pihentebbek, bársonyosabbak lesznek.

Reflexológiás talpmasszázs

Egész testünk holografikus kivetülését megtaláljuk a talp és lábhát felületén. Ezen reflexzónákat masszírozva az idegrendszer, a nyirokrendszer és az energiapályák segítségével reflex úton stimuláljuk a test minden szervét és szervrendszerét, így javítva azok funkcionális működését.

Növeli az immunrendszer működését, frissíti és lazítja szervezetünket A talpmasszázs elősegíti a szervezet méregtelenítését, számos problémára nyújt prevenciót és a már meglévő gondok mérséklését, visszaszorítását is lehetővé teszi.

Cellulit masszázs

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

Hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot. A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza.

Masszázs Árak

Egyszeri februári Herbalife akciós csomagajánlatok

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds