Masszázs

Marcali

Minden tevékenységemre bérlet is váltható.

Karácsonyi ajándékutalvány

Ki ne örülne egy kis énidőnek?

Ajándékozz egy kis kényeztetést, kikapcsolódást.
Idén is elkészítettük a karácsonyi masszázs ajándékutalványunkat,
tetszőleges összeggel feltöltve vásárolhatóak a Magnetwellness Stúdióban.
Add ajándékba, most megvásárolhatod idei árokon, még áremelés előtt

Frissítő talpmasszázs

Lábaink állandóan terhelés alatt állnak, ezért különös figyelmet érdemelnének, mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni őket. Egy kellemes, pihentető, frissítő talp masszázs után, lábai megkönnyebbülnek, pihentebbek, bársonyosabbak lesznek.

4.000 Ft / 30 perc

frissítő talpmasszázs a reflexzónák sorrendjében

Egész testünk holografikus kivetülését megtaláljuk a talp és lábhát felületén. Ezen reflexzónákat masszírozva az idegrendszer, a nyirokrendszer és az energiapályák segítségével reflex úton stimuláljuk a test minden szervét és szervrendszerét, így javítva azok funkcionális működését.

Növeli az immunrendszer működését, frissíti és lazítja szervezetünket A talpmasszázs elősegíti a szervezet méregtelenítését, számos problémára nyújt prevenciót és a már meglévő gondok mérséklését, visszaszorítását is lehetővé teszi.

5.000 Ft / 60 perc

Cellulit masszázs

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

Hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot. A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza.

5.500 Ft / 50-90 perc

Csakraharmonizáló lazító talpmasszázs

„Ha egy ember lábát fogod, a lelke van a kezedben”

A talpcsakra masszázs kezelési módszer képes a csakraenergiákat befolyásolni, ezáltal hamóniát teremteni.

A csakra-energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapot változás áll be. Az új és harmonikus rezgésterület nyomán mentesülünk a betegségektől, lelki összhangra teszünk szert.

A Masszázs terápiás illóolajos lábáztatással kezdődik és 1 órát vesz igénybe. A csakraharmonizáló talpmasszázshoz is DoTerra illateszenciákat használok a test-szellem-lélek harmóniájának megteremtése érdekében.

5.000 Ft / 45-60 perc

Irodai masszázs

Speciális és praktikus ruhán keresztüli, kezelőszéken történő masszázs nem
csak irodai dolgozók számára a Magnetwellness Stúdióban, vagy akár
munkahelyeken, ingyenes kiszállással 20 km-en belül, és a masszázshoz
szükséges minden egyéb eszköz biztosításával.

 

Mi az irodai masszázs és milyen jótékony hatásai vannak?

 • Ez a masszírozási forma rohanó világunk egyik legpraktikusabb szolgáltatása.
 • Az ülőmunka, a folyamatos koncentráció kellemetlen hatásai enyhíthetőek a 15-30 perces
  masszázs segítségével.
 • Ha túl sok a stressz, akkor székmasszázs által lehetőség nyílik egy kis pihenésre, lazításra!
 • Ehhez a masszázshoz nem kell levetkőzni mivel ruhán keresztül történik, vivőanyagot sem
  használunk a kezeléshez így nem lesz olajos, krémes a vendég, viszont felfrissül,
  energikusabbá válik.
 • Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést, lelkileg is pozitívan hat.
 • Végigmasszírozza a hátat, derekat, fejet, nyakat, felkart, alkart, kezeket és az ujjakat. Tehát
  pontosan az ülő munka okozta fájdalmas testrészeket hivatott felfrissíteni, átdolgozni.
 • Célja a vérkeringés, az anyagcsere fokozottabb működése, és a méregtelenítő folyamatok
  beindulása
 • A kezelés a stúdión kívül gyakorlatilag bárhol elvégezhető, ahol nyugodt körülményt lehet
  teremteni halk zene segítségével.

15 perc 2.500 Ft
30 perces 4.000 Ft

aromatouch technique

Az Aromatouch technique egy szabadalmaztatott módszer az esszenciális olajok alkalmazására, melynek során a doTerra 100%-os tisztaságú CPTG minősítésű illóolajait használom az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ezt az eljárást Dr. David Hill fejlesztette ki.

Amikor a fizikai érintést és az esszenciális olajok használatát ötvözzük, az segít minket ellazulni és testileg lelkileg megújulni. Legyengült fizikai vagy lelkiállapot, gyenge immunrendszer, stressz, nehéz élethelyzetek esetén teljesen kisimítja, nyugtatja, feltölti a testet és a lelket. Méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatása is erőteljes.

Az Aromatouch technique nemcsak remekül ellazít, hanem egyensúlyba hozza szervezetünk működését, ezáltal támogatja immunrendszerünket, továbbá tökéletes megoldást nyújt stressz vagy energiahiány kezelésére is. Sokan masszázsnak nevezik, de inkább a finom érintések technikája az elmélyült relaxció elérése érdekében.

Felhasznált olajok: Balance (lucfenyő, kámfor -Ho Wood, tömjén, kék varádics, kék kamilla, frakcionált kókuszolaj) Levendula Teafa On Guard (vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring) Aromatouch (ciprus, borsmenta, majoranna, bazsalikom, levendula, grapefruit) Deep Blue (kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár, osmanthus) Vadnarancs és Borsmenta.

Az illó olajok felvitele a hátra ill. a talpra történik egy kb. 60 perces kezelés során, mely finom érintésekkel fokozza a gyógynövények hatását. Az ilyen jellegű hatást a tudomány is egyre inkább megerősíti: a bőrkontaktus mind a testben, mind a lélekben bizonyos változásokat okoz. Egy szeretetteljes érintés hatására olyan speciális hormonok áramlanak szét szervezetünkben, melyek jó közérzetet és boldogságérzetet keltenek, s még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

A kezelés ára: 7.000 Ft

Visszajelzések

{
Noémi Széles
Noémi Széles
10:13 26 Feb 24
Egy fantasztikus Access Bars képzésen vettem részt Évi szervezésében. A nap folyamán végtelen lelkesedéssel, odafigyeléssel és türelemmel adta át részünkre tudását. 😊
A tanfolyamot követően önállóan végzek kezeléseket, a segítségére azonban bármikor számíthatok. 🙏🏻😊 Egy Csodálatos élményt tapasztalhattam meg, egy Csodálatos ember által! Köszönöm Évi!! 🥰
Annamaria Geschitz
Annamaria Geschitz
14:27 27 Nov 23
Évi kedvessége és tudása maximális, a vele töltött idő felemelő, gyógyító.Bármiről is legyen szó Access , DoTerra, ITOVI, Masszázs mindenben nagy hozzájárulás.Évinél végeztem az első Access Bars tanfolyamom,ami hatalmas változásokat hozott az életemben.Azóta is hálás vagyok neki ezért, és minden új csodáért, amit általa ismerhettem meg.Teljes szívemből ajánlom, akár Marcaliban akár Budapesten !
Mária Kiss
Mária Kiss
12:38 12 Jan 23
Ma is csodálatos Facelift kezelést kaptam, ami kisimította testem és lelkem ráncait Hálás köszönet érte. Mindenkinek jó szvvel ajánlom bármelyik kezelésedet,Legyen az Bars, vagy a mszzázsok bármelyike, mert kezeidből árad az energia, ami frissít, gyógyít és regenerál! Mégegyszer: nagyon köszönöm!
Eszter Ifi-Rádi
Eszter Ifi-Rádi
14:47 10 Jan 23
Mikor utunk találkozik, és a „véletlenek” alkalmával lelkem hangja hozzád irányít, úgy érzem, kicsit hazatalálok.. Pontosan arra a világoskék bárányfelhőmre, ahonnan olyan jól esik lábat lógatva megpihenni. Embernek lenni nem könnyű hivatás. A sok felesleges behatás, álruhás impulzus eltérít arról az útról, amin végig kell menni ebben az életöltőben. Az Access Bars számomra egy lélekemelő-harmonizáló kezelés, egy olajos lélekmasszázs. Továbbá egy irányt mutató és homlokra csapós „Aha-élményt” felismerő terápia. Tőled minden egyes alkalommal megkapom azt a bizonyos „lélek-löketet”, amire pont akkor, pont abban az időben szükségem van. Köszönettel tartozom!
Lívia Tomisa
Lívia Tomisa
11:07 07 Dec 22
Évinél a masszázs és testkezelések alkalmával a vele eltöltött idő pozitívan hat rám. Kezelései hozzá segítenek a stresszes mindennapok könnyebbé tételében, a nehéz helyzetek lekűzdésében. Minden alkalommal megtapasztalom szakmai felkészültségét.
Szvoboda Gréta
Szvoboda Gréta
10:42 01 Dec 22
Évi kedves, nyugodt kisugárzása nagyon sokat segít az ellazulásban. A kezelés alatt nagyfokú nyugodtságot éreztem. A kezelés végére teljesen kisimultan, feltöltve, energiadúsan hagytam el a stúdiót. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki kezeléseket, mert nem fog csalódni!
Andrea Zita Katona
Andrea Zita Katona
06:45 01 Dec 22
Évi szeretetteljes személyisége, szakértelme miatt járok hozzá rendszeresen talpmasszázsra. A kezelés alatti beszélgetéseink, a harmónikus környezet, mind nagyon jó hatással vannak rám. A meglévő, más módszerek kipróbálásával nem enyhülő egészségi problémám megoldódni látszik. Mindenkinek, egészségeseknek is bátran ajánlom!
Jóvér - Soós Anett
Jóvér - Soós Anett
09:56 30 Nov 22
Kellemes környezet, teljes relaxáció, profi szakértelem.
Évi nagyon kedves, lelkes masszőr, aki nagyon jó technikával masszíroz.
Csak ajánlani tudom. 🤓😊
See All Reviews
js_loader

Masszázs Árak