fbpx

Masszázs

Marcali

Frissítő talpmasszázs

Lábaink állandóan terhelés alatt állnak, ezért különös figyelmet érdemelnének, mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni őket. Egy kellemes, pihentető, frissítő talp masszázs után, lábai megkönnyebbülnek, pihentebbek, bársonyosabbak lesznek.

Reflexológiás talpmasszázs

Egész testünk holografikus kivetülését megtaláljuk a talp és lábhát felületén. Ezen reflexzónákat masszírozva az idegrendszer, a nyirokrendszer és az energiapályák segítségével reflex úton stimuláljuk a test minden szervét és szervrendszerét, így javítva azok funkcionális működését.

Növeli az immunrendszer működését, frissíti és lazítja szervezetünket A talpmasszázs elősegíti a szervezet méregtelenítését, számos problémára nyújt prevenciót és a már meglévő gondok mérséklését, visszaszorítását is lehetővé teszi.

Cellulit masszázs

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

Hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot. A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza.

Csakraharmonizáló lazító talpmasszázs

“Ha egy ember lábát fogod, a lelke van a kezedben”

A talpcsakra masszázs kezelési módszer képes a csakraenergiákat befolyásolni, ezáltal hamóniát teremteni.

A csakra-energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapot változás áll be. Az új és harmonikus rezgésterület nyomán mentesülünk a betegségektől, lelki összhangra teszünk szert.

A Masszázs terápiás illóolajos lábáztatással kezdődik és 1 órát vesz igénybe. A csakraharmonizáló talpmasszázshoz is DoTerra illateszenciákat használok a test-szellem-lélek harmóniájának megteremtése érdekében.

Irodai masszázs

Speciális és praktikus ruhán keresztüli, kezelőszéken történő masszázs nem
csak irodai dolgozók számára a Magnetwellness Stúdióban, vagy akár
munkahelyeken, ingyenes kiszállással 20 km-en belül, és a masszázshoz
szükséges minden egyéb eszköz biztosításával.

 

Mi az irodai masszázs és milyen jótékony hatásai vannak?

 • Ez a masszírozási forma rohanó világunk egyik legpraktikusabb szolgáltatása.
 • Az ülőmunka, a folyamatos koncentráció kellemetlen hatásai enyhíthetőek a 15-30 perces
  masszázs segítségével.
 • Ha túl sok a stressz, akkor székmasszázs által lehetőség nyílik egy kis pihenésre, lazításra!
 • Ehhez a masszázshoz nem kell levetkőzni mivel ruhán keresztül történik, vivőanyagot sem
  használunk a kezeléshez így nem lesz olajos, krémes a vendég, viszont felfrissül,
  energikusabbá válik.
 • Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést, lelkileg is pozitívan hat.
 • Végigmasszírozza a hátat, derekat, fejet, nyakat, felkart, alkart, kezeket és az ujjakat. Tehát
  pontosan az ülő munka okozta fájdalmas testrészeket hivatott felfrissíteni, átdolgozni.
 • Célja a vérkeringés, az anyagcsere fokozottabb működése, és a méregtelenítő folyamatok
  beindulása
 • A kezelés a stúdión kívül gyakorlatilag bárhol elvégezhető, ahol nyugodt körülményt lehet
  teremteni halk zene segítségével.
masszazs-marcali

aromatouch technique

Az Aromatouch technique egy szabadalmaztatott módszer az esszenciális olajok alkalmazására, melynek során a doTerra 100%-os tisztaságú CPTG minősítésű illóolajait használom az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ezt az eljárást Dr. David Hill fejlesztette ki.

Amikor a fizikai érintést és az esszenciális olajok használatát ötvözzük, az segít minket ellazulni és testileg lelkileg megújulni. Legyengült fizikai vagy lelkiállapot, gyenge immunrendszer, stressz, nehéz élethelyzetek esetén teljesen kisimítja, nyugtatja, feltölti a testet és a lelket. Méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatása is erőteljes.

Az Aromatouch technique nemcsak remekül ellazít, hanem egyensúlyba hozza szervezetünk működését, ezáltal támogatja immunrendszerünket, továbbá tökéletes megoldást nyújt stressz vagy energiahiány kezelésére is. Sokan masszázsnak nevezik, de inkább a finom érintések technikája az elmélyült relaxció elérése érdekében.

Felhasznált olajok: Balance (lucfenyő, kámfor -Ho Wood, tömjén, kék varádics, kék kamilla, frakcionált kókuszolaj) Levendula Teafa On Guard (vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring) Aromatouch (ciprus, borsmenta, majoranna, bazsalikom, levendula, grapefruit) Deep Blue (kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár, osmanthus) Vadnarancs és Borsmenta.

Az illó olajok felvitele a hátra ill. a talpra történik egy kb. 60 perces kezelés során, mely finom érintésekkel fokozza a gyógynövények hatását. Az ilyen jellegű hatást a tudomány is egyre inkább megerősíti: a bőrkontaktus mind a testben, mind a lélekben bizonyos változásokat okoz. Egy szeretetteljes érintés hatására olyan speciális hormonok áramlanak szét szervezetünkben, melyek jó közérzetet és boldogságérzetet keltenek, s még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

A kezelés ára: 6.800 Ft

Masszázs Árak