Elég régóta működtetik már bizonyos körök a félelemkeltést, mint a terror hatékony eszközét. Az olyan információk mint pl. koronavírus, madárinfluenza és társai (minden évben van valami új) arról szólnak, hogy elbizonytalanítsanak és bekapcsolják a negatív energiákat, mert az meg fog bénítani téged, a tudatosságodat és az éberségedet nulla közeli állapotba rántja le.

Aki fél (retteg) irányíthatóvá válik és nem képes logikusan (éberségből) gondolkodni és bármit megtesz, amiről elhitetik vele, hogy az jó – még akkor is, ha valójában ordít a dologról, hogy átverés, hogy árt, hogy pusztít. 

 

 

A mikroorganizmusok (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) mindig is léteztek, velük együtt élünk már évmilliók óta – ezt eddig is tudtuk. Minden embernek és állatnak is a testében számtalan mikroorganizmus található. Vannak olyanok, amikkel szimbiózisban (kölcsönös hozzájárulásban) vagyunk és vannak olyanok, amik nem támogatnak minket. Most is baktériumok, kórokozók, gombák, vírusok milliói vannak jelen a testünkben. De azért, mert jelen vannak bennünk, még nem betegszünk meg tőlük, sőt észre se vesszük őket!

Miért van az, hogy van, aki megbetegszik, van, aki nem? Van, aki hamar meggyógyul és van, akinek ez hosszú idő? Nem is olyan bonyolult a válasz, mint ahogy azt gondolnánk:

Van valami, amit nem igazán erősítettek és tudatosítottak bennünk, hogy mindegyik mikroorganizmus rendelkezik tudatossággal, információs csomaggal (programmal) és egyfajta rezgéstartománnyal. Neked is, a testednek is.

Ha neked és a testednek a rezgéstartománya más szinten (magasabban) van, mint a mikroorganizmusoknak, akkor egyszerűen nem tudnak reakcióba lépni veled – úgymond alul maradnak és nem tudnak hatást gyakorolni a szervezeted működésére, hiszen nincs csatlakozási felületük, azaz nem fogsz megbetegedni.

Ha a tudatossági szinted (gondolatok, érzések, nézőpontok, hitrendszerek) és ezáltal a tested rezgés szintje egy bizonyos mérték alá csökken tartósan, abban a pillanatban kapcsolódási pontok garmadát nyitod meg a mikroorganizmusok felé.

 

A lépcsőfokok a betegség felé:

 

  • a gondolati szint rezgéstartománya egy bizonyos szint alá esik, emiatt az érzelmek rezgéstartománya is elkezd tartósan egy bizonyos szint alatt rezegni
  • az alacsonyabb rezgésű érzelmek miatt a testben lévő sejtek működése elkezd gyengülni (ezen a szinten az immunrendszernek már kemény munkát kell végeznie – ilyenkor kezdjük el szedni a vitaminokat)
  • megjelenik a betegség, mert a mikroorganizmusok erősebbek lettek a testnél
  • és ha rezgés és tudatosság tartomány tovább csökken… azt hiszem ezt nem kell részleteznem.

access bars

Már biztos te is látod az összefüggést:

„Folyamatosan bombázzuk az embereket félelem keltő információkkal és annak megfelelően adagoljuk, hogy épp mit akarunk elérni náluk.” 

Amíg félsz, addig a piramis legalján csücsülsz és leköt téged az életben maradás küzdése. Ezen a szinten szóba se jöhet az öröm, a kiteljesedés, az emberi kapcsolódás, a karrier, a bőség, a siker… Az önmagadként létezés minősége pedig ezer fényévnyire távolodik tőled.

A betegséget okozó mikroorganizmusokhoz a kapu: bűntudat, félelem, neheztelés, gyűlölet, érdemtelenség érzése, kiszolgáltatottság, önutálat, szégyen…

Ha ezeknek az érzéseknek teret engedsz, akkor egy 5*-os szálloda svédasztalos menüjét kínálod nekik!

Tényleg életbevágóan fontos – és ez nem félelemkeltés akar lenni, hanem szimplán tény –, hogy NE válasszuk ezeket az érzéseket, tudatállapotokat.

Hogyan csináljam?

Ügyelj gondolataid milyenségére, azaz törekedj arra, hogy minden nap pozitív gondolatokkal lásd el az elmédet. Ehhez remek eszköz a különböző célok kitűzése és megerősítések, Access mondatok mantrázása

Tegyél azért, hogy tápláló, feltöltő érzések legyenek benned. Az érzelmek olyan rezgéshullámokat generálnak a testben, amik sokkalta erősebbek, mint a gondolati rezgések. Az egyik legzseniálisabb a nevetés!

Végül és nem utolsó sorban add meg a testednek azt, amire vágyik, ami táplája, ami feltölti (étel, ital, pihenés, kényeztetés, mozgás, vitaminok, ásványi anyagok, energia…)

Szóval:

❕ ne engedj teret a félelemnek -> légy éber a korlátozó nézőpontokra, hitrendszerekre és töröld

❕ kössél barátságot (szövetséget) az elméddel és működjetek együtt

❕ tegyél fel kérdéseket és teremtsd tudatosan az életedet

❕ tápláld a tested minden nap!

Ha úgy érzed egyedül nem megy, akkor:

Végezz el egy Access Bars tanfolyamot, mert hatalmas hozzájárulás.

Kérj Access Bars kezelést és ha tudsz adj te is!
Kérj MIMIKRI MTVSS – immunerősítés testkezelést.

És végezetül: Köteleződj el magad mellett!

Farkas Évi

Farkas Évi

Munkám és hivatásom, hogy a test és a lélek harmóniáját megteremtsem és a hozzám fordulók a segítségemmel egy jobb, minőségibb és boldogabb életet élhessenek.

Még több infót itt találtok a hivatalos access bars oldalon.